Servicii

Numește un lucru, iar noi îl ducem la bun sfârșit. Furnizăm servicii din 1999. Fie că e vorba de tot ce ține de IT&C, telefonie mobilă, internet, supraveghere video, sisteme de alarmă sau chiar servicii medicale de înfrumusețare, noi o facem. Și o facem bine.

Serviciile de telefonie mobilă le oferim prin cele 8 magazine care fac parte din rețeaua EuroGsm. Ne găsiți cu 2 magazine în Galați, 2 magazine în Tulcea și câte un magazin în Iași, Tecuci, Focșani și Brăila. Mai multe detalii regăsiți pe pagina EuroGsm.

Serviciile de IT&C, internet, supraveghere video, sisteme de alarmă & „you name it” le oferim prin intermediul Agress Service, unde avem o echipă dedicată de vânzări directe și un service IT&C plin de oameni pasionați de ceea ce fac.

Serviciile medicale de înfrumusețare corporală și facială sunt oferite prin intermediul binecunoscutului brand aBeauty clinique, numărul 1 în domeniul tratamentelor corporale și faciale care aduc fericire prin excelență în tehnologie, specialiști dedicați rezultatelor și pasiune pentru frumusețe.