Despre

Misiunea noastră este să fim locul 1 pe toate piețele în care activăm, indiferent de domeniul de activitate. De aceea, căutăm și dezvoltăm în companie doar oameni care sunt dispuși să ducă la bun sfârșit o asemenea misiune.

Povestea Agress Business Company începe în anul 1999…

…dar să fim serioși, câți dintre noi mai citesc acum o lungă poveste a unei companii sau a unui grup de companii?

Pe scurt, am început în 1999 cu IT&C și am făcut-o bine. Așa că în 2000 am continuat cu telefonie mobilă și am făcut-o la fel de bine. În continuare facem asta. Avem 8 magazine în rețeaua EuroGsm și o întreagă divizie IT&C sub bagheta Agress Service.

De-a lungul timpului am investit în oamenii care alcătuiesc compania astfel încât acum avem un sistem în care doar cei puternici sunt alături de noi. Și când ne referim la oameni puternici, ne referim atât la colegii care fac Agress Business să fie ceea ce este, cât și la partenerii noștri.

În 2012 am achiziționat GSMRo și am creat aBeauty clinique.

Dezvoltăm fiecare divizie din cadrul grupului Agress Business cu oameni dedicați, plini de atitudine, pasiune și entuziasm.

Din punct de vedere valori, la noi integritatea e „by default”, iar partenerii noștri pot confirma acest lucru.

Ne dorim o lume mai bună pentru că ne ajută pe toți atât pe termen scurt, cât și pe termen mediu și lung. Noi înțelegem printr-o lume mai bună afaceri care să producă bani și locuri de muncă, dar în același timp să aducă un bine sau un plus de valoare comunității. Principiul ăsta se cheamă CSR și credem cu tărie că poate fi aplicat de orice companie din lume indiferent de mărimea sau potența financiară a acesteia.